您的位置首页>>网络教育>远程教育英语考试怎么快速提高分数

远程教育英语考试怎么快速提高分数

p>远程教育英语考试如何快速提高成绩?为了提高远程教育中大学英语B的成绩,我们必须掌握解决问题的各种方法,并经常进行训练,如词汇语法、完形填空、英汉翻译等。一、词汇与语法1.______delicious these moon cake are!A.How aB.What aC.HowD.What答…

在线咨询老师报名

在线咨询老师报名

远程教育英语考试怎么快速提高分数


p>远程教育英语考试如何快速提高成绩?为了提高远程教育中大学英语B的成绩,我们必须掌握解决问题的各种方法,并经常进行训练,如词汇语法、完形填空、英汉翻译等。

一、词汇与语法

1.______delicious these moon cake are!

A.How a

B.What a

C.How

D.What

答案:C

2.John succeeded _______ what he wanted.

A.to get

B.to getting

C.in getting

D.and getting

答案:C

3.They have planted _______trees in SaiBei, It’s a”Great Green Wall” of trees.

A.million

B.millions

C.several

D.millions of

答案:D

4.Once environmental damage ______, it takes many years for the system to recover.

A.is to do

B.does

C.had done

D.is done

答案:D

5.The top of the Great Wall is ________ for five horses to go side by side.

A.wide

B.so wide

C.wide enough

D.enough wide

答案:C

6.The accident was ______ to careless driving.

A.for

B.likely

C.due

D.because

答案:C

7.Mr Wang is going to teach you maths ______one year.

A.with

B.on

C.for

D.to

答案:C

8.If the doctor had been available, the child ____________.

A.would not die

B.could not have died

C.might not die

D.should not have died

答案:B

9.When Lily came home at 5 p.m. yesterday, her mother _____dinner in the kitchen.

A.cooked

B.was cooking

C.cooks

D.has cooked

答案:B

10.Neither John ______ his father was able to wake up early enough to catch the morning train.

A.nor

B.or

C.but

D.and

答案:A

二、完型填空

One day Mr. Parker said to himself,”I haven’t seen my brother David __21__ a long time, and he’s living in a new house now. I’m going to drive there and see him this afternoon.”

He took his brother’s address, got into his car and started out. He drove for a long time, but he didn’t find the house __22__ he stopped and asked somebody to help him.

“Go straight __23__ this road for two miles(英里),” the man said,”then turn left, and then take the second road on the right.”

Mr. Parker went straight along the road and turned left after two miles, but then he got lost again. He drove for __24__ mile, and at last he saw a road on his right and stopped. A woman was coming __25__ him, so he said to her,”Excuse me, is this the second road on the right?”

11.

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:B

12.

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:A

13.

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:D

14.

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:E

15.

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:C

三、英译汉

16.The shop is open till ten at night every day.

答案:商店每天营业到晚上十点。

17.Beijing Olympic Games can make Chinese people work harder.

答案:深圳奥林匹克运动会使得中国人民更加努力工作。

18.It’s easy to say, but difficult to do.

答案:说起来容易,但做起来难。

19.No matter how much it cost, he had to get the car fixed.

答案:无论费用多高,他也不得不去修车。

20.Trees need water to grow.

答案:树木有水才能生长。

21.The students are encouraged to do more listening, reading and writing by their teacher.

答案:老师鼓励学生多听、多读、多写。

热门阅读:

远程教育复习时,要注意什么(远程教育怎么考)

广东大学2021年网络教育招生简章


成人学历提升咨询指导【老师在线】
点击对应选项进行咨询

成人高考 网络教育 自学考试
开放大学 电大 高职扩招
高升专 专升本 高起本
本文来源于:华智学历在线
网络教育

编辑: 网络教育

为您推荐

联系我们

18718930892(张老师)

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部
复制成功

微信号: zhangriwen1029

添加老师微信

为你的学历之路保驾护航!

我知道了
微信号:zhangriwen1029添加微信
zhangriwen1029