您的位置首页>>网络教育>复习远程教育大学英语B交际英语和完形填空题型

复习远程教育大学英语B交际英语和完形填空题型

p>很多网络远程教育考生更注重网络教学的统一考试,其中很多大学英语B级考生更担心这次考试。其实考生通常复习很仔细,很容易通过考试。因此,在网络远程教育的大学英语B统考中多练习是非常重要的。现在,让我们来看看交际英语和完形填空题。我们可以总结经验···…

在线咨询老师报名

在线咨询老师报名

复习远程教育大学英语B交际英语和完形填空题型


p>很多网络远程教育考生更注重网络教学的统一考试,其中很多大学英语B级考生更担心这次考试。其实考生通常复习很仔细,很容易通过考试。

因此,在网络远程教育的大学英语B统考中多练习是非常重要的。现在,让我们来看看交际英语和完形填空题。我们可以总结经验,找到自己的问题。

一、交际英语

1、- Do you like country music?

– ______________.

A.Yes, I like basketball a lot

B.It’s far too crowded

C.Yes, I’m crazy about it

D.Oh, it’s funny

答案:C

2、- Have a cup of tea, _________?

– Thanks a lot.

A.don’t you

B.haven’t you

C.shall we

D.will you

答案:D

3、- Thank God.It’s Friday again.A nice weekend!

– ______.

A.Me too

B.Yes,I’ll be free then

C.That’s all right

D.The same to you

答案:D

4、- I’ll sorry to trouble you.

– ___________.

A.Don’t say so

B.OK

C.It doesn’t matter

D.That’s fight

答案:C

5、- We ordered 20 boxes of your products, but we have only got 19. – _________

A.You do not have to.

B.It does not matter.

C.We will send another tomorrow.

D.Nothing serious.

答案:C

6、- How is it that you are late for class again?

– ________________.

A.Because I missed the bus

B.By bus and then on foot

C.Yes, it is quite wrong

D.It is far from school

答案:A

7、- Excuse me. Could you spare me a few minutes? – _________

A.Of course.

B.Of course not.

C.I am sorry to hear that.

D.Yes. I’m busy now.

答案:A

8、- How do I transfer calls? – _________

A.Do as you like.

B.It is a bit difficult.

C.Let me show you.

D.Not at all.

答案:C

9、- It’s very thoughtful of you to give me a ride. – _________

A.It’s my pleasure.

B.Take it easy.

C.Sure.

D.Never mind.

答案:A

二、完形填空

1、One day Mr. Parker said to himself,”I haven’t seen my brother David __21__ a long time, and he’s living in a new house now. I’m going to drive there and see him this afternoon.”

He took his brother’s address, got into his car and started out. He drove for a long time, but he didn’t find the house __22__ he stopped and asked somebody to help him.

“Go straight __23__ this road for two miles(英里),” the man said,”then turn left, and then take the second road on the right.”

Mr. Parker went straight along the road and turned left after two miles, but then he got lost again. He drove for __24__ mile, and at last he saw a road on his right and stopped. A woman was coming __25__ him, so he said to her,”Excuse me, is this the second road on the right?”

1)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:B

2)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:A

3)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:D

4)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:E

5)、

A.so

B.for

C.towards

D.along

E.another

答案:C

17、If you were to begin a new job tomorrow, you would bring with you some basic strengths and weaknesses. Success or __21__ in your work would depend, to a great extent, __22__ your ability to use your strengths and weaknesses to the best advantage. Of the utmost importance is your attitude. A person __23__ begins a job convinced that he isn’t going to like it or is sure that he is going to exhibit a weakness which can only hinder his success. On the other hand, a person who is secure in his belief that he is probably as capable __24__ doing the work as anyone else and who is willing to make a cheerful attempt at it possesses a certain strength of purpose. The chances are that he will do well. Having the most important skills for a particular job is strength. __25__ those skills is obviously a weakness. A bookkeeper who can’t add and a carpenter who can’t cut a straight line with a saw are hopeless cases.

1)、

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:B

2)、

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:C

3)、

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:A

4)、

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:E

5)、

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:D

热门阅读:

网教统考复习之《大学语文》考试题(大学语文试题及答案超星尔雅)

远程教育统考《大学英语B》之英译汉(大学英语b统考英译汉题库)


成人学历提升咨询指导【老师在线】
点击对应选项进行咨询

成人高考 网络教育 自学考试
开放大学 电大 高职扩招
高升专 专升本 高起本
本文来源于:华智学历在线
网络教育

编辑: 网络教育

为您推荐

联系我们

18718930892(张老师)

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部
复制成功

微信号: zhangriwen1029

添加老师微信

为你的学历之路保驾护航!

我知道了
微信号:zhangriwen1029添加微信
zhangriwen1029