您的位置首页>>网络教育>远程教育统考科目《大学英语B》备考练习(一)

远程教育统考科目《大学英语B》备考练习(一)

p>大学英语B是一些候选人头疼的问题。如果你想快速有效地提高你的分数,不要忽视测试的重要性。以下是:远程教育统一考试科目大学英语B准备练习(1)/p>。一、词汇与语法1.What we need ______good textbooks.A.isB.areC.haveD.has答案:A2.Sunda…

在线咨询老师报名

在线咨询老师报名

远程教育统考科目《大学英语B》备考练习(一)


p>大学英语B是一些候选人头疼的问题。如果你想快速有效地提高你的分数,不要忽视测试的重要性。以下是:远程教育统一考试科目大学英语B准备练习(1)/p>。

一、词汇与语法

1.What we need ______good textbooks.

A.is

B.are

C.have

D.has

答案:A

2.Sunday is the day ____ people usually don’t go to work.

A.when

B.which

C.in which

D.that

答案:A

3.We’ve missed the last bus. I’m afraid we have no ________ but to take a taxi.

A.way

B.choice

C.possibility

D.selection

答案:B

4.Measles(麻疹) ________ a long time to get over.

A.spend

B.spends

C.take

D.takes

答案:D

5.The harder you study, ____ you will learn.

A.much

B.many

C.the more

D.much more

答案:C

二、完型填空

The last patient left his office. Mr. South had a look at the ___6___ on the wall.It was a quarter to six. It meant that he had to stay there for fifteen minutes. A friend of his asked him to dinner that evening. Of course he should ___7___ some flowers for her. He brought out the purse and counted the money in it. He had sixty dollars and it was enough to do that. And then he remembered he bought a newspaper on his way to the hospital after lunch. He was too busy to read it. Now he brought it out, but then came in a man ___8___ forty. He looked at him carefully. The man looked strange. Mr. South didn’t know what he came for.

“What’s wrong with you?” asked Mr. South.

“Nothing,Mr. South,” said the man,”But…”

The man began to smile and said,”Don’t you ___9___ me, Mr. South? You cured (治愈) my rheumatism(风湿病) three years ago.”

“Mr. Bell?”

“Yes. Did you ___10___ me not to get myself wet?”

“Yes, I did,” answered the doctor.

“Well. I come here to ask you if you think it’s OK for me to take a bath now?”

6.

A.clock

B.buy

C.tell

D.about

E.remember

答案:A

7.

A.clock

B.buy

C.tell

D.about

E.remember

答案:B

8.

A.clock

B.buy

C.tell

D.about

E.remember

答案:D

9.

A.clock

B.buy

C.tell

D.about

E.remember

答案:E

10.

A.clock

B.buy

C.tell

D.about

E.remember

答案:C

三、英译汉

11.I promise you that I will do everything I can to help him.

答案:我保证尽一切努力帮助他。

12.Please move your chair to the window.

答案:请把你的椅子移到窗口。

13.I hope we can have some snow this winter.

答案:我希望今年冬天会下点雪。

14.Are you fond of music?

答案:你喜欢音乐吗?

15.You and your team can discover the answers to problems together.

答案:你和你的团队能够一起找到问题的答案。

16.I’ve lost interest in my work.

答案:我对这份工作已经失去了兴趣。

四、写作

17.写作

Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

The One I Love Most

1.介绍你喜欢的一个人;

2.说明喜欢他(她)的理由。

答案:无

热门阅读:

网络教育考试可以考几次?怎么报名(网络教育统考可以考几次)

东莞理工大学网络教育专升本招生专业简介(二)


成人学历提升咨询指导【老师在线】
点击对应选项进行咨询

成人高考 网络教育 自学考试
开放大学 电大 高职扩招
高升专 专升本 高起本
本文来源于:华智学历在线
网络教育

编辑: 网络教育

为您推荐

联系我们

18718930892(张老师)

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部
复制成功

微信号: zhangriwen1029

添加老师微信

为你的学历之路保驾护航!

我知道了
微信号:zhangriwen1029添加微信
zhangriwen1029