您的位置首页>>网络教育>远程教育《大学英语B》阅读理解备考练习(五)

远程教育《大学英语B》阅读理解备考练习(五)

p>有些考生担心统一考试的成绩。其实只要考生平时愿意努力,统一考试也不可怕!考生要明白一个道理,世界上没有什么难的,只是怕那些有心认真复习,勤练的人。对他们快速通过网络远程教育统一考试有很大帮助。以下是:远程教育《大学英语B》阅读理解备考练习(5···…

在线咨询老师报名

在线咨询老师报名

远程教育《大学英语B》阅读理解备考练习(五)


p>有些考生担心统一考试的成绩。其实只要考生平时愿意努力,统一考试也不可怕!考生要明白一个道理,世界上没有什么难的,只是怕那些有心认真复习,勤练的人。对他们快速通过网络远程教育统一考试有很大帮助。以下是:远程教育《大学英语B》阅读理解备考练习(5)/p>。

一、交际英语

1.- How did Tom learn French?

– _________

A.In the morning.

B.Very well.

C.In the library.

D.By taking a course.

答案:D

2.- I’m sorry. I am late due to the heavy traffic.

– ________

A.Well, it’s OK.

B.No, it’s all right.

C.You are welcome.

D.You are wrong.

答案:A

3.- Thank you for inviting me.

– _______

A.I really had a happy time.

B.Oh, it’s too late.

C.Thank you for coming.

D.Oh, so slowly?

答案:C

4.- Could I speak to Don Watkins, please?

– ________

A.Speaking, please.

B.Oh, how are you?

C.I’m listening.

D.I’m Don.

答案:A

5.- Would you like to go to the concert with us this evening?

– ________

A.No, I already have plans.

B.I’d love to, but I’m busy tonight.

C.No, I really don’t like being with you.

D.I’m ill, so I shouldn’t go out.

答案:B

二、阅读理解

Although English is not as old as Chinese, it is spoken by many people around the world every day. English speakers are always creating new words, and we are often able to know where most words come from.

Sometimes, however, no one may really know where a word comes from. Did you ever think about why hamburgers are called hamburgers, especially when they are not made with ham(火腿)? About a hundred years ago, some men went to America from Europe. They came from a big city in Germany called Hamburg. They did not speak good English, but they ate good food. When some Americans saw them eating round pieces of beef, they asked the Germans what it was. The Germans did not understand the question and answered,”We come from Hamburg.” One of these Americans owned a restaurant, and had an idea. He cooked some round pieces of beef like those which the men from Hamburg ate. Then he put each between two pieces of bread and started selling them. Such bread came to be called”hamburgers”. Today”hamburgers” are sold in many countries around the world.

Whether this story is true or not, it certainly is interesting. Knowing why any word has a certain meaning is interesting, too. This reason, for most English words, can be found in any large English dictionary.

6.According to the writer, English is not so old as Chinese.

A.T

B.F

答案:A

7.Hamburg is a city in Germany.

A.T

B.F

答案:A

8.According to the story, hamburgers are made only with beef.

A.T

B.F

答案:B

9.According to the writer, knowing why any word has a certain meaning is interesting.

A.T

B.F

答案:A

10.According to the story, the word “hamburger” comes from England because Germans don’t speak good English.

A.T

B.F

答案:B

Many people who work in London prefer to live outside it, and to go in to their offices or schools every day by train, car or bus, even though this means they have to get up early in the morning and reach home late in the evening.

One advantage of living outside London is that houses are cheaper. Even a small flat in London without a garden costs quite a lot to rent. With the same money, one can get a little house in the country with a garden of one’s own.

Then, in the country one can really get away from the noise and hurry of busy working lives. Even though one has to get up earlier and spend more time in trains or buses, one can sleep better at night and during weekends and on summer evenings, one can enjoy the fresh, clean air of the country. If one likes gardens, one can spend one’s free time digging, planting, watering and doing the hundred and one other jobs which are needed in a garden. Then, when the flowers and vegetables come up, one has got the reward together with those who have shared the secret of Nature.

Some people, however, take no interest in country things: for them, happiness lies in the town, with its cinemas and theatres, beautiful shops and busy streets, dance-halls and restaurants. Such people would feel that their life was not worth living if they had to live it outside London. An occasional walk in one of the parks and a fortnight’s (two weeks) visit to the sea every summer is all the country they want: the rest they are quite prepared to leave to those who are glad to get away from London every night.

11.Which of the following statements is NOT true?_________

A.People who love Nature prefer to live outside the city.

B.People who work in London prefer to live in the country.

C.Some people enjoying city life prefer to work and live inside London.

D.Many nature lovers, though working in London, prefer to live outside the city.

答案:B

12.With the same money ________, one can buy a little house with a garden in the country.

A.getting a small flat with a garden

B.having a small flat with a garden

C.renting a small flat without a garden

D.buying a small flat without a garden

答案:C

13.When the garden is in blossom, it means that one ________ has been rewarded.

A.living in the country

B.having spent time working in the garden

C.having a garden of his own

D.having been digging, planting and watering

答案:B

14.People who think happiness lies in the town would feel that _______ if they had to live outside London.

A.their life was meaningless

B.their life was invaluable

C.they didn’t deserve a happy life

D.they were not worthy of their happy life

答案:A

15.The underlined phrase get away from in the 3rd paragraph refers to ________.

A.deal with

B.do away with

C.escape from

D.prevent from

答案:C

热门阅读:

网络教育统考《大学语文A》如何拿高分(网络教育统考大学语文B)

网络教育考试可以考几次?怎么报名(网络教育统考可以考几次)


成人学历提升咨询指导【老师在线】
点击对应选项进行咨询

成人高考 网络教育 自学考试
开放大学 电大 高职扩招
高升专 专升本 高起本
本文来源于:华智学历在线
网络教育

编辑: 网络教育

为您推荐

联系我们

18718930892(张老师)

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部
复制成功

微信号: zhangriwen1029

添加老师微信

为你的学历之路保驾护航!

我知道了
微信号:zhangriwen1029添加微信
zhangriwen1029