您的位置首页>>网络教育>网络教育《大学英语B》阅读理解习题练习(四)

网络教育《大学英语B》阅读理解习题练习(四)

p>大学英语B是一些考生头疼的问题。如果你想快速有效地提高分数,不要忽视测试的重要性。一、交际英语1.- I bought this painting in my country. I hope you like it.– _________A.It’s a pity.B.Y…

在线咨询老师报名

在线咨询老师报名

网络教育《大学英语B》阅读理解习题练习(四)


p>大学英语B是一些考生头疼的问题。如果你想快速有效地提高分数,不要忽视测试的重要性。

一、交际英语

1.- I bought this painting in my country. I hope you like it.

– _________

A.It’s a pity.

B.You are welcome.

C.That’s just what I want!

D.Is it expensive?

答案:C

2.- Hey, Tom, what’s up?

– __________

A.Yes, definitely!

B.Oh, not much.

C.What is happening in your life?

D.You are lucky.

答案:B

3.- Thanks for your help.

– __________

A.My pleasure.

B.Never mind.

C.Quite right.

D.Don’t thank me.

答案:A

4.- Is it possible for you to work late tonight?

– _______

A.I like it.

B.I’ll do that.

C.I’d love to.

D.I think so.

答案:D

5.- Please help yourself to the seafood.

– ________

A.No, I can’t.

B.Sorry, I can’t help.

C.Well, seafood don’t suit.

D.Well, I’m afraid I don’t like seafood.

答案:D

二、阅读理解

Winston Churchill was one of the great men of his age. To show their respect for him, the British lawmakers asked a fine artist, Graham Sutherland, to paint Winston Churchill’s picture. When it was completed, it was presented to him, at a grand affair in the Westminster Hall, at the House of Commons (下议院).

It was reported in the newspapers to show that Churchill accepted the gift. He described the painting as”a remarkable example of modern art”, which drew loud laughter.

In fact he was unhappy with the painting. Sutherland later reported that he asked whether it was to be painted in with a”happy” or”fierce” attitude.”Fierce,” replied Churchill. At the time, Churchill was coming to the end of his political life and was unhappy that people wanted him to end his career.

Some twenty years later it was revealed that Lady Churchill hated the painting so much that she had it destroyed.”It was preying on (折磨) his mind,” she was reported as saying.

A leading art critic was asked what he thought about the matter. He said he could understand Lady Churchill and had pity on her. Graham Sutherland is a very honest artist, who could only paint what he saw. At the time it was painted, Churchill was an old man, worried by the thought that he would have to end his political career soon. But Lady Churchill shouldn’t have had the painting destroyed. It could have been stored away until after their deaths.

6.The British lawmakers ask Graham Sutherland to paint a picture of Winston Churchill to show their respect for him.

A.T

B.F

答案:A

7.The painting was given to Winston Churchill in the Westminster Hall after it was finished.

A.T

B.F

答案:A

8.Churchill said the painting was not well painted.

A.T

B.F

答案:B

9.Churchill was actually unhappy at that time because he had to retire and put an end to his political life.

A.T

B.F

答案:A

10.The author’s attitude towards the destruction of the painting is indifferent.

A.T

B.F

答案:B

One day a bookseller(书商)let a big box of books fall on his foot.”Go to see the doctor,” said his wife.”No,”he said.”I’ll wait until the doctor comes into the shop next time. Then I’ll ask him about my foot. If I go to see him, I’ll have to pay him.”

On the next day the doctor came into the shop for some books. When the bookseller was getting them ready, he told the doctor about his bad foot. The doctor looked at it.

“You must put that foot in hot water every night. Then you must put something on it,” said the doctor.

He took out a piece of paper and wrote on it.”Buy this and put it on the foot before you go to bed every night,” he said.

“Thank you,” said the bookseller.”And now, sir, here are your books.”

“How much?” said the doctor.

“Two pounds.”

“Good,” said the doctor.”I shall not have to pay you anything.”

“Why?” asked the bookseller.

“I told you about your foot. I want two pounds for that. If people come to my house, I ask them to pay one pound for a small thing like that. But when I go to their houses, I want two pounds. And I came here, didn’t I?”

11.What happened to the bookseller one day?

A.He lost a box of books.

B.His foot was wounded by a box of books.

C.He lent the doctor a box of books.

D.He sold out all his books.

答案:B

12.The bookseller’s wife asked him ______.

A.to go out for some medicine

B.to send somebody for a doctor

C.to go to see the doctor

D.to wait for the doctor to come

答案:C

13.The bookseller didn’t take his wife’s advice because ______.

A.he was afraid of the doctor

B.he didn’t like to take medicine

C.he couldn’t walk by himself

D.he didn’t want to pay the doctor

答案:D

14.The doctor paid ______ for the books.

A.one pound

B.two pounds

C.nothing

D.something

答案:C

15.The bookseller paid ______ money for seeing the doctor in the end.

A.more

B.less

C.the same amount of

D.no

答案:A

三、词汇与语法

16.We are looking forward to ____the Beijing Olympics.

A.host

B.hosting

C.be hosted

D.be hosting

答案:B

17.The harder you study, ____ you will learn.

A.much

B.many

C.the more

D.much more

答案:C

18.There ________ a book and some magazines on the desk.

A.is

B.be

C.have

D.has

答案:A

19.We’ve missed the last bus. I’m afraid we have no ________ but to take a taxi.

A.way

B.choice

C.possibility

D.selection

答案:B

20.She is not only my classmate ________ also my good friend.

A.or

B.but

C.and

D.too

答案:B

热门阅读:

网络教育专科报名需要高中毕业证吗

2021年网络教育报名时间安排


成人学历提升咨询指导【老师在线】
点击对应选项进行咨询

成人高考 网络教育 自学考试
开放大学 电大 高职扩招
高升专 专升本 高起本
本文来源于:华智学历在线
网络教育

编辑: 网络教育

为您推荐

联系我们

18718930892(张老师)

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部
复制成功

微信号: zhangriwen1029

添加老师微信

为你的学历之路保驾护航!

我知道了
微信号:zhangriwen1029添加微信
zhangriwen1029